Psychosynthese

 

De trainingen worden gegeven door:  Berend Jan Nijman, gecertificeerd in Psychosynthese, Hapkido en Taekwon Hapki Boxing System . 

Psychosynthese

Psychosynthese trainingen:

De trainingen zijn gebaseerd op respect en discipline. Er wordt gewerkt aan het zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en communicatieve vaardigheden. Aandacht gaat uit naar verbale en non-verbale zelfbescherming. Je kunt bij mij terecht voor:

Wanneer je niet ongelukkig bent maar ook niet echt tevreden. Wanneer je ergens in vast zit, Je ergens niet meer uit komt, Niet lekker in je vel zit. Wanneer jouw oplossingen niet meer werken. Wanneer je het zicht op je toekomst kwijt bent. Wanneer je jezelf beter wil afstemmen op wat je werkelijk belangrijk vindt in jouw leven en werk. Ondersteuning bij vraagstukken die verband houden met jouw bestaan. Mogelijkheden voor trainingen:

  • Het gesprek: Een training waarbij vooral het gesprek centraal staat. Tijdens deze training gaat de aandacht uit naar de ademhaling en wat er zoal gezegd wordt zowel verbaal als non-verbaal.
  • De conditie: Een training waarbij lichamelijk het uiterste van je wordt verwacht zonder jezelf daarbij te verliezen en bewust te blijven wat er werkelijk gaande is. Je leert vooral te luisteren en hiernaar te handelen.
  • Rollenspel:
  • Tijdens deze training staat er een onderwerp centraal waarmee jij worstelt. Je krijgt de kans om verschillende mogelijkheden te oefenen om zodoende erachter te komen: Hoe je gewend bent te doen en wat je nog meer zou kunnen doen.

 

 De tijdstippen voor deze trainingen worden in onderling overleg afgestemd.
 
 

Indien er vragen zijn, stuur svp een email naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dank  u wel.

Hoofdlocatie

Kwan Training (Bezoekadres)
Langeweg 5 E , 3261 L J , Oud -Beijerland

Contact

Voor een intakegesprek, stuur svp een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rooster

THB = Taekwon Hapki Boxing System
PT = Persoonlijke Trainingen
ITvG = Intensieve Trainingen voor Gevorderden
ZD = Zelfverdediging voor Dames
KTL = Krachttraining & Lenigheid

maandag 10 tot 17:00 PT op aanvraag
maandag 18 tot 19:00 THB (5jr-15jr)
maandag 19 tot 20.15 THB 15+
Dinsdag 10 tot 18:00 PT  op afspraak
Dinsdag 18.45 tot 19:55 ITvG  op afspraak
woensdag 10 tot 17:00 PT  op aanvraag
woensdag 18 tot 19:00 THB (5jr-15jr)
woensdag 19 tot 20.15 THB 15+
donderdag 10 tot 19:00 PT  op aanvraag
donderdag 19 tot 20:00 ZD 15+
vrijdag 09 tot 17:00 PT  op aanvraag
vrijdag 18 tot 19:00 THB (5jr-15jr)
vrijdag 19 tot 20.15 KTL  
zaterdag 10  tot  18.00  PT  op aanvraag
Zondag   Gesloten