Reacties

Mark J.

Er worden goede trainingen gegeven waarin men kennis maakt met diverse stijlen van de vechtsport. Het is een veilige omgeving voor iedereen. Er wordt aandacht gegeven aan jou als persoon en er wordt goed met je meegedacht als het gaat om het halen van je doelen. Kortom een fijne vechtsportschool waar je van alles kunt leren!

Reinier Berger

De trainingen van Mr. Simo zijn afwisselend en leerzaam. In korte tijd kan je de basistechnieken beheersen. Gelukkig is er ook tijd voor mentale ondersteuning en waren mijn nek- en rugklachten snel verleden tijd. Daarnaast biedt de accommodatie ook voldoende mogelijkheden om te kunnen fitnessen, uiteraard onder begeleiding. Ga zo door!

Rose Notenboom

De PT van mr. Simó heeft er mede voor gezorgd dat onze tiener zich heeft ontwikkeld van "buitenshuis komen om te bewegen" tot "je sport vinden in krachttraining". Iedere sessie is afgestemd op je behoefte van dat moment, waar zowel het fysieke als het mentale elke keer weer aandacht krijgt. Dit alles met het grootste respect voor je mogelijkheden en grenzen, die immers bij iedereen weer anders zijn. Zou het iedereen aanraden!

Martijn Berkenbosch

U kunt rekenen op een goede begeleiding tijdens en buiten de training

Leon

Ik kom al een aantal jaar bij meester Simó trainen, en iedere keer leer ik weer iets nieuws. Het persoonlijke aspect staat hoog in het vaandel en hij wil je echt helpen in het begrijpen van de “sport”, maar ook in het laten groeien van jouw zelfvertrouwen! Meester Simó staat altijd voor je klaar als je hem nodig hebt

Christa Van Der Hoeven

Onze twee dochters hebben een zelfstandige toekomst voor het oog dankzij Kwantraining! Daar waar we bij instanties tegen de muur bleven lopen, heeft Kwantraining hen begeleidt op de manier die ze nodig hadden. Door te bewegen voor jezelf durven opkomen. 1 op 1 of in een kleine groep. zelfs met het gezin is mogelijk en vonden wij erg prettig. Wij zijn Kwantraining erg dankbaar!

R. Mulder

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde: In alle opzichten aangenaam verrast door de bekwaamheid van Mr Simó Alla. Wat een kunde Deze man met zijn PT programma heeft in 6 maanden tijd mijn leven volledig veranderd. Ik ben qua conditie en souplese weer zoals ik mij 15 jaar terug voelde. En ik blijf voorlopig lekker doorgaan om verder te groeien. Alle lof voor zijn kundigheid. Ik kan hem en zijn sportschool aan ieder aanbevelen. Het zit niet in de kracht maar in de zachtheid. Life changing! En op en voor ieder niveau

Inge Bom

Trainingen zijn van hoge kwaliteit, goede en persoonlijke begeleiding! Mr. Simó heeft geen standaard programma, maar kijkt steeds weer wat je kan en nodig hebt, heel fijn!

M. Zwemer

Persoonlijke en professionele trainingen, heel fijn en van hoog niveau!

H. de Hek

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde Geweldige begeleiding! Simó is een personal trainer die geen standaard programma heeft maar kijkt naar wat nodig en passend is elke keer opnieuw.

S. de Baat

De lessen zijn van hoge kwaliteit en iedereen kan op zijn eigen niveau trainen. Daarnaast is de door grootmeester Simó ontwikkelde stijl zeer effectief en flexibel zodat er op elke situatie waarin je terecht kan komen wel een oplossing bestaat zowel verbaal als non-verbaal. Mede hierdoor heb ik het besluit genomen om de opleiding tot instructeur te volgen.

Wout van Marle

Uitstekende trainingen en prima begeleiding

Yvonne Bloem

Kwan Training is fantastisch !! Het is een top trainings centrum voor mentale en fysieke trainingen

Cor van der Beek

Sportschool wordt geleid door bevlogen grootmeester die de stijl zelf heeft ontwikkeld. Het beste van taekwondo, hapkido, boksen en nog meer..... De persoonlijke trainingen zijn top en op de persoon toegespitst. Ook bij de groepstrainingen komt alles aan bod. Altijd op zoek naar een verbale oplossing maar als je gedwongen wordt dan zijn er legio mogelijkheden. Kom langs er is geen drempel. Zeker ook geschikt voor als geen jonkie meer bent

Steve O

Positief: Professionaliteit . Top trainingen, niet het standaard werk!

Amber de Jongh

Door de trainingen van MR.Simó voel ik me nu veiliger met het uitgaan en op festivals. Ik kan door mijn houding nu al van meters afstand aangeven dat iemand (zelfs als deze persoon gedronken heeft) uit de buurt moet blijven. Mijn conditie, kracht, gezondheid en zelfvertrouwen is enorm vooruit gegaan dankzij de inzet van Grootmeester Simó, trainer Berend Jan en de fijne leerlingen in de groep

Christine van den Brule

Op zoek naar een cursus zelfverdediging voor mijn dochter en haar vriendin kwam ik bij SIMÓ ALLA / Kwan Training uit. In een blok lessen heeft hij ons (ik heb zelf ook gelijk meegedaan) op een inspirerende manier de basistechnieken bijgebracht. Ik hoop ze nooit te hoeven gebruiken, maar vind het enorm waardevolle kennis. Leuke lessen, flexibele instelling van leraren en warme ontvangst door andere leden: een aanrader !

Marlies van der Velden

Sinds een klein jaar sport ik bij KWAN Training. Vanwege mijn werk in de horeca (en wat je ook op straat kan meemaken), wilde ik graag wat meer lef om met lastige mensen om te gaan. Langzaamaan sta ik zekerder in mijn schoenen en durf ik nu ook mijn werk naar behoren te doen. In de lessen wordt goed gelet op je persoonlijke wensen en worden je positieve kanten benadrukt. Geen les is hetzelfde. Zo blijft het afwisselend. Enerzijds veel klemtechnieken en anderzijds flink zweten op de bokszakken etc... Trainen kan op elk niveau en met blessures wordt rekening gehouden, zodat je elke les een stapje verder komt.

L. van de Griend

Een collega van mij vertelde eens vol passie over de sport die hij beoefende bij: Kwantraining. Door zijn enthousiasme raakte ik benieuwd naar deze sport. In de fitness voelde ik mij niet helemaal lekker en had het gevoel een beetje aan mijn lot te worden overgelaten. Hierdoor was de motivatie om iedere week te gaan weg en kwamen er steeds meer excuses om maar lekker thuis te blijven. Hoe anders is het nu! In mijn proefles merkte ik al dat iedereen er tijd en energie in wilde stoppen om mij deze sport te leren. ook al was ik een beginneling, ik voelde mij gelijk welkom. Ik heb nu meerdere lessen gevolgd en ik voel mij steeds meer op mijn gemak in het doen van de oefeningen, lukt het niet de eerste keer?, dan doen we het nog een keer, en dat onder goede begeleiding van de meer ervaren sporters. Het is echt heerlijk om iedere training uitgedaagd te worden en om te leren. SIMÓ, bedankt voor jouw omgang met mensen en de tijd en energie die je erin wilt stoppen om ons echt iets te leren

Jaco Koetsveld

Ik waardeer het enorm hoe je meedenkt en hoe je ook verantwoordelijke voelt voor de mensen die je traint. Je hebt me een aantal dingen opnieuw geleerd. Je hebt me de discipline weer teruggegeven om op mijn voedingspatroon te gaan letten en weer structureel te gaan bewegen. Dank voor het me weer op het juiste, gezonde spoor brengen!

Berend Jan Nijman.Trainer

In een periode waarin ik sterk de behoefte had om weer zelf aan het roer te staan in mijn leven ben ik bij KwanTraining gaan trainen. Ik was overdag vaak te moe om me ergens toe te zetten. Nu bruis ik van de energie en heb ik over. Ik heb ervaren hoe sterk mijn lichaamshouding van invloed is op wat ik doe. Door mijn energie te gaan richten ben ik zachter geworden en gelijktijdig krachtiger.

Ton Sundermeijer. Trainer

Tot mijn 20e heb ik altijd, en veel, gesport. Na tussendoor af en aan verschillende pogingen ondernomen te hebben om weer van de bank af te komen werd ik geattendeerd op KWAN training. Ik ben hartelijk ontvangen op een proefles en heb daarna in een persoonlijk overleg mijn doelstellingen kunnen voor- en overleggen. Toen bleek dat er een match was ben ik serieus begonnen met trainen. Mijn doelstellingen waren gezien mijn leeftijd (44) niet bijzonder; Ik wilde afvallen, aan mijn conditie werken en leniger worden. KWAN training heeft mijn kwaliteit van leven in 6 maanden aanzienlijk verbeterd. Negen kilo afgevallen, veel soepeler en conditioneel veel beter. Daarnaast zijn de oefeningen om weerbaarder te worden, in de praktijk, laagdrempelig doch effectief. Ik ben blij dat ik bij Kwan Training terecht ben gekomen en voel me echt individueel behandeld, op mijn niveau van kunnen en willen. Sportieve groet

Bastian Kooy

Kwantraining is voor mij een heerlijke uitlaatklep met een dubbele bodem. De conditietraining gecombineerd met verdedigingstechnieken geven een ontspannen gevoel en daarbij heb ik het gevoel weerbaar te zijn in geval van een lastige situatie van geweld. De trainingen van Simó zijn doelgericht, praktisch en grenzen nauw aan de werkelijkheid van deze dag. Met name de persoonlijke aandacht en de 'open' manier van trainen zijn een absolute pré! Voor mij is Kwan training een opkikker waar ik altijd met een goede dosis fitte energie vandaan ga!

Christine S

Door een kennis ben ik bij Kwan Training  terechtgekomen. Ik zat met veel hindernissen en tegenslagen en kon er moeilijk over praten. Door bij KwanTraining persoonlijke trainingen te starten en vervolgens verder met de groep te gaan trainen ( SGT) , ben ik me steeds zekerder gaan voelen. Kwan Training heeft me zowel privé als met de sport enorm geholpen. Ik heb heel veel bereikt en ik voel me goed. Bedankt hiervoor.

H. van Belle

Na jaren van stilstaan en weinig beweging, is er een tijd aangebroken om in actie te komen. Na persoonlijke ups en downs zorgde Simó van Kwantraining ervoor dat ik weer terug ben gekomen met een verdedigingssysteem ( Taekwon Hapki-Boxing) dat bij mij past. Een intensieve training waarin ik mij kon verdiepen met een andere moderne stijl, die vraagt om snelheid, perfectie en doorzettingsvermogen. Mooie en korte combinatietechnieken van Taekwondo, Hapkido , Hapki Combat,boxen, Jeet Kune Do, Savate... en diverse stijlen. Technieken die je staand en op de grond kunt toepassen. Na een periode met de ervaring die ik had, kon ik dit nu weer oppakken en door hulp en begeleiding van Simó kon ik zelfs mijn eigen groep weerbaarheidstrainingen opstarten. SIMÓ werkt niet op een standaard manier, maar past zich aan naar jouw wensen en mogelijkheden op basis van de werkelijkheid. Dat is iets waarvoor ik hem dankbaar ben en nog vele trainingen wens te volgen.

Maik Maas

Kwan-training is heel uitdagend om te doen. Je moet de hele tijd alert zijn en je reactievermogen wordt zeer zeker op de proef gesteld! Het contact met de trainer is heel prettig. De uitleg is duidelijk en de oefeningen zijn helder. Ondanks dat we plezier hebben als groep is het wel de bedoeling dat je serieus traint. Dit verwacht de trainer ook van je. Kwan-training is voor mij een hele goede uitlaatklep. Ik voel me goed geaccepteerd in de groep en we hebben veel plezier met elkaar. Het is niet alleen goed om de stress van alledag kwijt te raken maar je leert ook wat, wat je de rest van je leven kan gebruiken. Ik zou het iedereen aanraden om een keer te proberen!

Bert Visser

Ik heb het super naar me zin bij Kwan Training , erg veel geleerd. Taekwon Hapki-Boxing is een bijzondere sport met een hoop technieken. Je leert je zelf beheersen maar ook je zelf te verdedigen en dat heb ik nodig..

Michael Walters

Kwan Training is een unieke vorm van zelfverdediging. Hoewel ik eerst vrij sceptisch was, ben ik erg enthousiast geworden over deze filosofie. Het systeem is gebaseerd op Taekwondo, Hapkido , boksen en diverse Martial Arts stijlen.... met minimale krachtinspanning je tegenstander te neutraliseren cq controleren. Ik vond het persoonlijk erg fijn dat er veel tijd aan mijn technieken wordt besteed en dat je iedere week de vordering kon zien. Zeer goede begeleiding en gemotiveerde leraar.

Eefje van Prooijen.

Toen ik aan de Practical Self-Defence trainingen bij KwanTraining begon, had ik sterk de behoefte fysiek en mentaal in een beter balans te komen. Je trainingen doen me goed! Geven zelfvertrouwen. Hartelijk dank SIMÓ dat je je kennis en ervaring wilt delen.

Nico Vermaas

Mijn leven was aardig overhoop, er was veel gebeurd.Mr. Simó bood aan mij te trainen en beloofde succes in wat ik wilde bereiken. Mits ik er hard voor werkt, is hij er onvoorwaardelijk. In één jaar tijd, dankzij Kwan Training heb ik een hoog niveau bereikt en geef ik trainingen aan twee groepen.Mr. Simó is een rechtvaardige en volhardende trainer

Anonieme sporter

Vanwege wat gezondheid restricties, had ik geen behoefte om te gaan sporten. Ik raakte met Simó aan de praat over sport. Hij heeft mij uitgelegd dat zelfs met restricties en/of hindernissen kan men wat passende oefeningen doen. Zo gezegd zo gedaan, kwam ik voor een proeftraining en sindsdien train ik bij Kwantraining en heb ik mijn restrictie overwonnen. De motivatie en begeleiding van SIMÓ heeft mij veel energie gegeven om in beweging te blijven. De trainingen hebben mij energiek gemaakt en ik voel me beter. Ik train met een gezellige sportieve groep. Bovendien de technieken worden naar onze wensen aangepast , eenvoudig te onthouden.
</p

Hoofdlocatie

Kwan Training (Bezoekadres)
Langeweg 5 E , 3261 L J , Oud -Beijerland

Contact

Voor een intakegesprek, stuur svp een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rooster

THB = Taekwon Hapki Boxing System
PT = Persoonlijke Trainingen
ITvG = Intensieve Trainingen voor Gevorderden
KTL = Krachttraining & Lenigheid

maandag 10 tot 18:00 PT op aanvraag
maandag 18 tot 19:00 THB (5jr-15jr)
maandag 19 tot 20.15 THB 15+
dinsdag 10 tot 18:00 PT  op afspraak
dinsdag 18 tot 20:00 THB  15+ ITvG
woensdag 10 tot 18:00 PT  op aanvraag
woensdag 18 tot 19:00 THB (5jr-15jr)
woensdag 19 tot 20.15 THB 15+
donderdag 10 tot 21:00 PT  op aanvraag
vrijdag 10 tot 18:00 PT  op aanvraag
vrijdag 19 tot 20.15 THB  15+
zaterdag 10  tot  16.00  PT  op aanvraag
Zondag   Gesloten